Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Dec 23 2006, 08:11 PM
|
![]() From the Archives Grupa: Admin Postów: 1,482 Dołączył: 28-May 06 Skąd: z kuźni Nr użytkownika: 11 |
Wyłaczone jest potwierdzenie rejestracji na maila nowe konta aktywuje recznie ktos z adminow. Powinno to nastapic w ciagu max48h. W razie przedłuzajacego sie okresu aktywacji wysłac maila do mnie k-kowal@tlen.pl
I tak bedzie do nowego roku a co potem to sie zobaczy:P Nowym uzytkownikowm radze wybierac loginy swojsko brzmiace te w stylu XXX i Dick moga zostac zignorowane -------------------- |
| witek |
Dec 23 2006, 08:31 PM
|
![]() Grupa: Admin Postów: 447 Dołączył: 3-June 06 Skąd: Tychy Nr użytkownika: 90 |
Jedna uwaga,,, przy rejestracji nie zakładajcie specjalnie nowych kont na poczcie. Nikt nie będzie Was spamował ani wymieniał się nimi z innymi forami. Z powodu węszącego tutaj googlebota może się zdarzyć rejestracja z ksywką usera brzmiącą identycznie jak nazwa maila (przykład maciek_89 -> maciek_89@interia.pl) zostanie z rzutu odhaczona jako bot i odrzucona. Niestety przy sporej liczbie "lewych userów" trudno wymagać żeby ktoś siedział 10 minut i zastanawiał się czy dana rejestracja jest OK czy Bee.
-------------------- ![]() no pain no gain |
| kowal |
Nov 29 2008, 10:47 PM
|
![]() From the Archives Grupa: Admin Postów: 1,482 Dołączył: 28-May 06 Skąd: z kuźni Nr użytkownika: 11 |
jak pewnie zauwazył kazdy rejestracja ssie
nie mam jzu dostepu w pracy do kompa, w domu tez mam mniej czasu niz miałem do tej pory a po drugie nie ukrywam ze mnie szarpie na sama mysl o recznej aktywacji, to nie ma dalszego sensu i mam to w dupie:P przegladanie 50 kont botow aby zarejestrowac jedna osobe przywrocenie rejestracji na maila nie wchodzi w gre bo wleca boty po prostu jak sie nie skleci nowego forum to na chwile obecna rejestracja lezy i kwiczy a co za tym idzie całe forum poniewaz i tak jak ktso nie zaktywuje kont to go nie bedzie lepiej bedzie całkiem ja wyłaczyc i na maila prosby kierowac albo ja nie wiem juz co. -------------------- |
| powerzx |
Nov 29 2008, 11:23 PM
|
![]() Grupa: Admin Postów: 1,427 Dołączył: 4-July 06 Skąd: Suwałki Nr użytkownika: 616 |
z ta rejestracja trzeba cos zrobic, wlasnie sprawdzilem 287 osob czeka na rejsestracje. reczne rejestrowanie to masakra, trzeba to zautomatyzowac.
-------------------- |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecna data i czas: 4th September 2010 - 12:22 AM |
www.emudreams.pl (c) 1996-2010 Main team: Dalthon & Skizo | Hosting: Makii.pl | All Rights Reserved |